• Головна
  • Херсонці можуть спокійно снідати
09:46, 4 червня 2015 р.

Херсонці можуть спокійно снідати

Сніданок - невід’ємна частина людини, а саме її організму та як наслідок - здоров’я. Все більше херсонців перестали їсти вранці. Причинна тому для деяких це прийдешнє літо. Більшість мешканців міста почали спати до обіду. Деякі як не снідали, так і не снідають…

Така тенденція - не дивна. Більшість сніданків є калорійно насиченими, тому містять велику кількість холестерину. Пропоную Вам 7 найпоширеніших «відмовок», щоб не їсти вранці.

1. «Варто не поснідати – і я стану королевою краси та ще й скину декілька кілограмів зайвої ваги!». Як правило, це не спрацьовує. Людина починає набирає удвічі більше калорій під час обіду, не тому що так хоче сама, а тут усьому головний – організм. Він вимагає щоб його нагодували, і внаслідок незбалансованого раціонного комплексу, людина може переїсти.

 

2. «Традиційні сніданки – злаки, хліб – ведуть до повноти!». Це знову брехня. Крупи містять протеїни, вітаміни групи B, кальцій, залізо та волокна, які надовго надають відчуття ситності і оберігають людську потребу та руки від «заглядання в холодильник». Їжа, до складу якої входить овес, особливо корисна. Вона знижує рівень холестеролу. Приміром млинці, зроблені з йогурту або з додаванням сиру, підійдуть навіть тим, хто сидить на дієті.

 

3. «Приготування сніданку займає дуже мало часу!». Оце вже плюс, особливо тим, хто любить по довше полежати вранці. Але частіше, незважаючи навіть на се херсонці обирають затишне лишко аніж ранкову їжу.

 

4. «Сніданок це завжди фантазія!». Проте часто буває, що саме на це в людей просто не вистачає часу.

 

5. «Навіщо снідати, якщо можна проковтнути декілька пігулок вітамінів або мінералів?». У деяких людей, що приймають, наприклад, препарати із залізом, воно осідає в тканинах. Як визначити, чи потребуєте Ви додаткових мінералів? За постійного відчуття втоми. Приміром, залізом багаті вівсянка, чорносливовий напій, а також здобна булка грубого помелу і яєчний жовток. Коли їжа замінюється препаратами, Ви позбавляєте себе корисних волокон. При такій «дієті» організм стає особливо сприйнятливих до геморою, запорів і навіть раку.

 

6. «Сніданок - це яєчня з ковбаскою, а вони містять багато холестеролу!». Якщо Ви не страждаєте його надлишком, можна з'їсти три-чотири яйця і два-три шматочки шинки на тиждень. Підсмажте останню до утворення хрусткої скоринки і висушіть на паперових рушниках. Якщо рівень холестеролу високий, обмежтеся 1-2 яйцями і зовсім відмовтеся від шинки.

7. «Я не маю вранці відчуття голоду!». Можливо, бути тим щасливчиком, який продуктивно працює весь ранок на голодний шлунок. Але набагато частіше причиною такого «посту» є депресія. Приміром, надмірна вага часто свідчить про те, що перед Вами - принциповий противник сніданків.

 

Незважаючи на велику кількість різноманітних відмовок, більшість лікарів і дієтологів з усієї Херсонщини нагадують про те, що: «Сніданок – головний час, коли організм може підзарядитись на весь день». Прислухайтесь до порад професіоналів і до відчуттів свого шлунку, і Ваш день буде наповнений енергією!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#здоров'я #херсонці #херсон #новини херсон #0552 #04.06.2015 #їжу #сніданок #ЗОЖ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини