
16:46, 5 серпня 2009 р.
На Херсонщині збільшилося виробництво олії, макаронів та свіжих сирів
За перше півріччя 2009 року, у порівнянні з аналогічним минулорічним періодом, обсяги виробництва у харчовій промисловості Херсонщини зросли на 50,5%.
Найбільший ріст зафіксовано у виробництві олії соняшникової нерафінованої - 107 тис. 706 тонн, що у 2,4 раза більше ніж у відповідному періоді минулого року. Свіжих неферментованих та кисломолочних сирів вироблено 125 тонн (на 34,4% більше), кисломолочних продуктів - 13 тис. 571 тонна (на 76,6% більше), макаронних виробів без начинки - 2 тис. 120 тонн (на 3,5 % більше).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
live comments feed...