Продовження історії генічеського пивовара

Продовження історії генічеського пивовара, фото-1

У серпні цього року співробітники оперативного управління Головного управління ДФС у Херсонській області припинили діяльність генічеського бізнесмена-пивовара ФОП «Х». Такі дії були вимушені, адже підприємець виготовляв та розповсюджував пиво солодове без відповідних ліцензій на право виробництва та оптової торгівлі алкогольними напоями.

Тож фіскали провели обшук, за результатами якого описали промислове обладнання, яке забезпечувало виробничий процес, зокрема, ємності для бродіння та варки пива, фільтраційне обладнання, виробничі лінії для розливу напоїв, сировина для їх виготовлення, товарно-матеріальні цінності та грошові кошти орієнтовною вартістю 5,7 млн. гривень, пиво солодове орієнтовною вартістю 0,6 млн. гривень тощо. На час проведення досудового слідства зазначене майно вилучили та, з урахуванням стаціонарності габаритів, а також завірянь підприємця щодо належного зберігання, залишили його на відповідальне зберігання ФОП «Х».

Днями, до оперативного управління надійшла інформація про продаж у роздріб, переданого на відповідальне зберігання пива. Аби перевірити наявність зазначеного майна, працівники оперативного управління Головного управління ДФС у Херсонській області виїхали до місця зберігання товарно-матеріальних цінностей. У результаті знову виявили порушення та яке… Ні багато, ні мало 10 700 літрів вилученого пива орієнтовною вартістю 0,6 млн. гривень із місця зберігання зникли. Спритний бізнесмен «Х» вивіз майно та діяв на власний розсуд.

Наразі вирішується питання стосовно внесення матеріалів із нововиявленими фактами до єдиного реєстру досудового розслідування за ст. 388 Кримінального кодексу України.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області
пивоварня фіскали дфс майно пиво
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции
Оцените первым
(0 оценок)
Пока еще никто не оценил
Пока никто не рекомендует
Авторизируйтесь ,
чтобы оценить и порекомендовать

Комментарии