Італійці навчать Херсонщину переробляти овочі та фрукти

Один з провідних світових виробників морозильної техніки Pigo Srl презентував в Херсоні обладнання для обробки овочів та фруктів.

Голова Херсонської області зустрівся з представником італійської компанії Pigo Srl, яка є одним з провідних світових виробників морозильної техніки і постачальником промислового обладнання для обробки овочів і фруктів, повідомляє прес-служба ОДА.

Як зазначив Горан Обрадович під час презентації обладнання, система швидкої заморозки і бланшування забезпечує ферментацію та зберігання плодоовочевої продукції.

«Ми розглядаємо можливі варіанти співпраці, так як Херсонська область має велику врожайність плодово-овочевих культур, які швидко псуються і їх потрібно швидко відправляти на обробку. Наприклад, сезон полуниці дуже короткий і реалізувати її в повному обсязі підприємці не встигають. Такий процес переробки дозволяє не шукати нові ринки збуту, а переробляти на місці без втрат продукції», - зазначив в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Євген Ріщук.

Автор
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Изложение
0/12
Актуальность
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов